God morning!!

image28                             image27


Sitter här och smaskar på lite frukost (fast jag är faktisgt fortfarande mätt sen igår...) och klickar mig runt på ASOS. Hittade denna söta blusen. Väldigt sommarsöt men kanske lite för söt...? Hmmm... värt att tänka på! Skulle gärna se mig själv i den nu i vår/sommar.


mmm...

mumsade på den godaste middagen idag, Chili con Carne. Har nog aldrig lagats i mitt hus men efter lite tjat från mamma så! Jag åt såklart tills jag rullade fram och nu ångrar jag mig nästan lite eftersom jag fortfarande nu c:a 4 tim senare är mätt och inte orkat något lösgodis at all... Dagens I-lands problem!




Här kommer iallafall ett recept på ljuvligheten :


2 cn Naturella vita bönor; -avrunnen vikt för 2 burkar -är ca 265 g
320 g Nötfärs
4 tsk Flytande margarin
2 Gul lök; hackade
1 Grön paprika
1 Röd paprika
1 Vitlöksklyfta; ev det dubbla
400 g Hela tomater på burk
1 Buljongtärning
2 msk Soja
1 ml Lagerblad
1/2 tsk Kumminfrön; stötta eller -krossade
1 tsk Oregano
1 tsk Chilipulver; ev något mer

Fräs den hackade löken i matfettet. Lägg i den urkärnade grovt skurna paprikan. Fräs alltsammans några minuter. Höj värmen och lägg i köttfärsen. Mosa sönder den med en trägaffel och fräs under omrörning. Tillsätt tomaterna, grovt skurna, och den finhackade eller pressade vitlöken. Smula i buljongtärniningen och rör i soja. Lägg i lagerbladet och blanda i kryddorna. Låt allt koka under lock på svag värme ca 30 minuter. Lägg i de avrunna bönorna och låt dem koka med i ca 5 minuter eller tills de blir riktigt varma. Servera grytan het.


Serverade matbaguetter till
 
  image26

Melodifestivalen

Ja, hur länge ska man stå ut? Jag tycker att melodifestivalen har sjunkit helt och hållet i klass. Eller det kanske har varit så hela tiden fast jag inte tänkt på det? Fast mitt tycke kanske beror på att förra årets vinnarlåt (eller iallafall bandet) är i det särklast bästa som hänt melodifestivalen! Synd bara att Eurovision inte förstod hur bra The worrying Kind var!

Men åter till dagens melodifestival i Lindköping. Ja, taktiskt sätt så är det väl BWO som skulle kunna ha bra chans i stora eurovision. Men den låten jag blev mest imponerad(eller ska vi säga förvånad) över var faktiskt Escobar. Har inget minne av att jag hört dom innan och tordde dom var ett sliskit poppband men de var faktisgt bäst ikväll enligt mitt tycke men tydligen inte resten av de svenska folket eftersom dom hamnade på sista plats..... Så ja vi får väl se vart det bär av i år. Men Björn höjer upp melodifestivalen och får mig att uthärda den. Heja Björn!

Vilken är er favorit än sålänge??

                                                                       
                                                              image25
                                                          Sorry BWO, Carola, Isacsson och alla ni andra!
                                                         The Ark kommer ni aldrig slå !

Burr...

image23
Här stormar det om knutarna och jag försöker värma mig genom att ge mina ögon lite godis. Klickar mig därför runt på Forever21 och hittar en massa godbitar. Men kan inte undvika  känslan av att det ännu inte riktigt är vår som kryper sig inpå mig och jag hamnade då plötsligt blad hoodiesarna. Gillar inte de sportiga riktigt men en kofta som är både söt och lite tuff passar min personlighet perfa!
2 stycken hoodies som fastnade hos mig och om det inte varit så att jag precis hade handlat upp mina sista pengar idag på en basic trörja och ett sött lackskärp ( bilder kommer) så hade de inte varit svåra att klicka hem.....

förlåt...

Jag vet, jag har inte kommit igång med bloggen min och det syns på besöksstatistiken... Men min dator har krashat så jag har mest tillgång till dator på helgerna...Men så fort jag kommer åt en så försöker jag blogga för fullt!. Från och med nu iaf! : )


om jag hade pengar dabidabidbai....

...ja. Med pengasumman jag har på kontot just nu så är det bara att drömma om en sånhär underbaring till blus. Men skulle så gärna vilja ha!

                                            image22

RSS 2.0